vyznání
Svou duší
kolem
Tvé se oplétám,
pokojíčky voňavé
srdíčka Tvého,
navštěvuji
tak moc rád,
je příjemné
poslouchat
zavírání dvířek
do nich,
na těle žhnoucím
měním skupenství svá
a vtékám
do jemných pórů
Tvé kůže,
darem
řeči své,
zanechám na ní
svůj
vášnivý vlhký vzkaz...
...lásko jsi pro mě na světě vším...
Komentáře (1)
Komentujících (1)