Skutečnost či sen
Dnes zdál se mi sen
o tobě a o mně
setkali jsem se a rozešli se
zas zůstal jsem sám ve tmě
než odešla jsi
dostal jsem nejkrásnější dar
pošeptala jsi mi krásnou větu
cítil jsem se krásně, cítil jsem i zmar
i po těch letech
kdy vídali jsme se denně
znal jsem tvou tvář, tvůj úsměv
i tvoje vlhké dlaně
Když probudil jsem se
a přišel další nový den
hned nebyl jsem si jistý
zda to byla skutečnost či sen
Tak moc se mě ten sen dotkl
to co jsem cítil i to co jsi řekla
nic s tím však nejde udělat
i díky tobě poznávám iluzi světa
Komentáře (1)
Komentujících (1)