Báseň.
Anotace: Psané jen tak... :)
Ty jsi moje jediná láska,
protože jsi velká kráska.
Chci být stále jenom stebou
a nechci už být z žádnou jinou.
Nechci míti jen tvou fotku,
chci tě míti po svém boku.
Přes oči měl jsem pásku,
když neviděl jsem tvoji lásku.
Nebýt tebe, byl bych sám
a tebe bych blíž nepoznal.
Chci být s tebou dnem i nocí
a udělat pro tebe co budu moci.
Chci udělat tě šťastnou
a zahrnout tě svojí láskou.
Prosím lásko odepiš,
chci ti býti ještě blíž.
Chci se s tebou někde sejít
a společně se někde projít.
Komentáře (1)
Komentujících (1)