Na dobrou noc 2
Anotace: Na dobrou noc po druhé.
Píšu báseň lásce,
která je mi nejbližší.
Dívce jménem Stázce,
je to má láska nejdražší.
Teď smutná je,
protože ji nemoc souží,
krásná však je,
ač kašel a rýma ji zkouší.
Je krásná, něžná a líbezná,
pro mě je má dívka jediná.
Jsem rád s tebou a ty též,
tak dobrou noc a v klidu lež.
Komentáře (0)