Na rozloučenou
Anotace: Vzpomínka na první lásku...
Na rozloučenou
Sluníčko zapadá, obloha rudá,
skřivánek dozpíval, tma na svět padá.
Utichla studánka i stromů šum,
v trávě je rosa, spí světa půl.
Vzpomínám na chvíle, kdy byl jsi tu Ty,
přátelství, láska, teď konec, co s tím?
Byl jsi mi kyslíkem, no zkrátka vším,
zbyly jen vzpomínky a rozbité sny.
Minulost nevrátím, i stopy zavál prach,
odkvétá pomněnka, čas zmírá v hodinách.
Bůh asi věděl, proč rozdělil nás,
proč nitku přetrhl a zbořil hráz.
Tichem teď doznívá jen smutné blues,
v srdci je prázno, jsem v zajetí múz.
Musím se rozloučit a sbohem Ti dát,
přichází půlnoc a je čas jít spát.
Na věži kostela anděl zpívá,
jak těžko se na lásku zapomíná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)