Anotace: Autorova v jeho očích NEJHORŠÍ báseň, o které ani nevěděl že ji napsal, ale našel jí po noci, kterou žalem propil. ¨Takže tato báseň není sutorovou básní, ale básní démona jménem alkohol.
[Seneca Lucius Annaeus]
Opilost není nic jiného než dobrovolné šílenství.
25.07.2007 18:24:00 | Schukr00
Pár dílek,napsaných pod vlivem mírně metamorfované vlastní osoby vedoucí se ruku v ruce s alkoholem,který pomáhá a ničí,už mám taky za sebou,takže vím,o čem je řeč:-)Ale dokázal jsi mi znovu to co už vím,že ne vždycky,když tě v přítomnosti tohoto povedeného společníka přepadne taková ta nálada dostat ze sebe myšlenky tady a teď,to musí dopadnout špatně.Ba naopak.Velmi povedené:-)
25.07.2007 15:51:00 | Igrein