láska
chtěl bych být jen s tebou
být přítel možná víc
Držet tě za ruku tvou
Líbat tě na tvou líc
ty si vážně úžasná
a nevím jak to říct
jsi hrozně moc překrásná
mám tě rád čím dál víc
chtěl bych s tebou kráčet
po tvém boku jen
být jak malé ptáče
stále být nasycen
nasycen tvou láskou
tou něžnou co mi dáváš
jsi mou malou kráskou
co u mne usedáváš
sedíš u mne stále
a k tomu krásně líbáš
už se chvíli známe
a ty nic nezapíráš...
Přečteno 583x
Tipy 2
Poslední tipující: PPetrushka
Komentáře (3)
Komentujících (3)