jo moc pěkně skládáš písmenka jimiž tvoříš kouzelné obrazy na zrcadle života...
28.07.2007 20:57:00 | jedam
zkus vstoupit až za zrcadlo
kde neznámý tě čeká svět,
klín úrodný kde kypří rádlo
co málem začal rezivět,
i růžové však odlož brýle,
váhu příjmi dobrých rad
však dlouhé nevynechej míle,
jen běž, nemysli na návrat...
***
Jiří senior
26.07.2007 16:09:00 | j.c.