Ve hvězdách
Když padají hvězdy,
svět se zdá být hezčí.
Svět se mění s přáním
vyhlazený ve Tvých skráních.
Padající hvězdy z oblohy plné snů,
dopadají na mne z polibky Tvých rtů,
které žhnoucí doufají,
že mi lásku předají.
Kdo jsme my,
kdo nás zachrání,
propadli jsme sami sobě,
vzdej se mně a já Tobě.
Komentáře (1)
Komentujících (1)