Tajemná
Anotace: o dívce kterou občas vídávám v městě
Jsi jiná,
odlišuješ se,
od ostatních,
jsi tajemná,
zdá se mi o tobě,
nejen nocí,
rudé třešně ve vlasech,
tmavých jak noc,
korálky červené jsou,
oči barvy oříšků máš,
tělo jak víly překrásné,
pověz mi jméno tvé,
než odjedu pryč...
Přečteno 481x
Tipy 3
Poslední tipující: Issa, Kristine Clary-Aldringen
Komentáře (4)
Komentujících (4)