Nač?
Anotace: Ptají se mě lidé...
Nač mohu dýchat?
Nemám-li pro koho.
Nač lidská slova musím slýchat,
když jsem sám, nemám nikoho.
Nač tečou mi teď slzy?
Když jiné srdce to nemrzí.
Nač zdá se mi o ní?
Nač vlas její mě voní?
Umírám-li sám.
Nač slíbila mi lásku?
Dal jsem život v sázku.
A teď si ho bere.
Nač chránil jsem jí před dnešním světem?
Rozesmíval rudým květem...
Nač byl u ní v dobrém, ve zlém?
Když tekly jí slzy...
Nač milující hlupák pro ni?
Když jiných je tolik.
V srdce vrazilas mi dřevěný kolík,
ale upír nejsem přece,
pouze ranilas mé srdce...
Nač jdu teď za ní?
To proto,že bez ní umírám...
Miluji Tě...!
Komentáře (1)
Komentujících (1)