Proč mě nemáš rád??????
Anotace: jen pro něj, pro toho kdo mi tak strašně ublížil
Proč mě nemáš rád???
Když holky mi o tobě vyprávěly,
myslela jsem si, že si frajer největší,
pak si přišel a my se potkali,
dlouze ses mi zadíval do očí...
Na první pohled jsem se zamilovala,
a řekla si, že na Tebe nemám,
a pak najednou jsem s tebou sama zůstala,
a tys řekl, že u Tebe v srdci místo mám...
Ze dne na den jsme spolu začli chodit,
lítala jsem v oblacích,
pak si mě musel schodit,
byl to hroznej hřích.
I když to bude 12.srpna rok,
co jsme se rozešli,
já stále prožívám šok,
když mi říkáš,že to nemá cenu a hlavně se nenaštvi.
Jsem zamilovaná stále, pořád,
všichni mi řikaj, zapomen na něj je hloupej,
já vím láska je neřád,
on zůstal pro mě sen pouhej.
Komentáře (4)
Komentujících (4)