Půlnoční
Anotace: Psáno kdysy dávno jako sms s jasnou adresou
Den už nám zkončil a ty jako hvězdičky
Na nebi sídlíš jak v mé duši slzyčky
Blíží se půlnoc a je čas jít spát
O krásné lásce nechat si zdát
Až zítra se vzbudíš a bude již den
Vzpomeň si na tento nádherný sen
Jsi jedinou z těch kterou mám víc než rád
Básničky pro tebe baví mne psát.
Přečteno 575x
Tipy 3
Poslední tipující: poetická ilona, carodejka
Komentáře (3)
Komentujících (3)