Jsi...
Vůně mladosti
dnes křísila mne z rána
Z rozhlasu line se rytmická melodie
Slyším jak zpívá mi znovu Paul Anka
Píseň se vlní jak ranní příboj
Rytmus tak důvěrně známý
zas jednou připomíná LÁSKU...
Nad krajem nese se vůně žní
Pár ztracených klásků
se pokouším sezbírat
Vzpomínky letí
jako utržený film
Na projekčním plátně
mihotavě můj život bliká
Pár světlušek
vznáší se
v zavřených očích dnešního jitra
Máš hebkou duši LÁSKO
Pronikáš paprsky světla tam
kde končím i kde začínám
Zníš melodií které rozumím
a kterou dobře znám
Jsi teplem mého nejvlastnějšího domova
Jsi domem i zahradou
Jsi záhonkem květin
pod okny šťastných dnů
Jsi teplým deštěm
...skrývanou slzou...
Jsi
chvěním prvého dotyku
Jsi
pohlednicí z Karibiku
Jsi jako delfín
Pluješ před přídí mého života
Jsi jako Oceán
velký a nekonečný
Vůně mladosti
dnes křísila mě z rána
Vzpoměl jsem na tu
co není a nikdy nebyla
Snad hodně dnů
........ještě nám zbývá...
Komentáře (1)
Komentujících (1)