pro někoho

pro někoho

Anotace: Agd

ležím v posteli
na tebe čekám
sám zase v neděli
snad se tě dočkám

sám pod mojí peřinkou
je mi moc smutno
chci tu být se svojí lásenkou
to je teď nutno

samota je ošklivá
to chci moc změnit
srdce z toho bolívá
a já ho nechci ranit

ty si ted jediná
kdo mi asi rozumí
jsi zkrátka jiná
co rozveselit mne umí

dokážeš léčit bolest
polibkem úst tvých
můžeš mě svým srdcem vést
ať je teplo či sníh

smím najít prosím
od tvého srdce klíč
ať ho ve svém nosím
nebo mám jít pryč?? :-(

otevři prosím moc
dvířka k tvému srdíčku
už se blíží noc
a já zase sám ve svém pelíšku
Autor najrob7410, 26.07.2007
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pravopisné chyby, ale jinak to je celkem dobrý...

26.07.2007 15:06:00 | Arleen.D

občas ti tm nevychází rým a bacha na sníCH..

26.07.2007 14:37:00 | mOBSCENE

jednoznačné spojování lásky se sexem... ty chlapi :D

26.07.2007 12:59:00 | evy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí