Anotace: Myslela jsem si, že jsem se zamilovala, ale ne, stále a navždy budu milovat jeho nevlastního bratra...
jdi za hlasem svého srdíčka:o)..a jsi ještě hodně mladá:), takových kluků bude ještě hodně, uvidíš..nic se neděje jen tak bez důvodu- tak hlavu vzhůru a užívej života, vychutnávej si každý okamžik strávený se svou milovanou osobou, protože jednoho dne, bys také mohla zjistit, že ti ujel vlak a v něm byl ON..to čas nejde vrátit zpátky, proto mu dej přečíst své napsané řádky:-)..
26.07.2007 21:36:00 | kakaoo