Anotace: ...
Jsi moje hlavička od zápalky
jsi moje cesta do velké dálky.
Jsi mojim kamínkem ve slaném moři
jsi sladkým rohlíčkem na talíři.
Jsi pro mě životem,jsi deštěm v poušti
já jsem tvá víla co neopouští.
atd atd... :-D ta Tvá je samozřejmě lepší;-)
Jinak tahle Tvoje básnička se mi líbila hodně mooc už když jsem jí četla ve škole.
10.09.2007 18:36:00 | Haňa,dívka do nepohody
Jsi moje zrnko písku v poušti
Jsi kočka co se krčí v houšti
Jsi slunce, které mě zahřeje
Jsi měsíc co mi na dobrou noc popřeje...
26.07.2007 13:36:00 | Schukr00