Chci...
Tvé oči, Tvé rty, Tvá ústa
chci, aby mi patřily,
chci s Tebou i v noci zůstat
a chci, aby se mi mé sny splnily.
Dám Ti své oči a šíji,
dám Ti polibků, kolik si budeš přát,
potřebuji cítit, že žiji
a potřebuji vědět, že máš mě rád.
Toužím po Tobě víc, než si myslíš,
chci Tě mít u sebe napořád,
své tělo si pro jinou syslíš
a mně ho stále nechceš dát.
Chci Ti své tělo i duši věnovat,
avšak Ty to stále odmítáš,
chci po promilované noci Tě sledovat,
ale Ty mě vůbec nevnímáš.
Asi ses pro mě nenarodil,
skoro jsem se s tím smířila,
ale přesto, že bys po mně rád něčím hodil,
já pro Tebe se narodila.
Budu Tě milovat,
a o Tobě snít,
Tvé svědomí budu zpytovat
a věnce pro dívky nevinné nadále vít...
Komentáře (2)
Komentujících (2)