24. července 2007
Už zase srdce přetéká mi
Nemáme číslice k zapsání rovnice
jsme stále sami
Lásko má
víš co stane se
když upustím poslední
lískový oříšek
Konečně opustím kraj pohádek
sednu si pod stárnoucí hrušeň
a budu se divit světu
Už zase srdce přetéká mi
Komentáře (5)
Komentujících (5)