Danajskej dar
Nabízej přátelství, těm co umírají láskou,
nabízej chléb, těm co umírají žízní,
nenabízej nic těm co tě potřebují.
Láska je danajskej dar,
nesmíš se jí podat,
podá si tvoje srdce,
tvou duši,
tebe celýho.
Nevyjdeš bez šrámů,
nevyjdeš vůbec.
Je to boj,
ale krásnej.
Láska je holocaust citů.
Komentáře (3)
Komentujících (3)