Anotace: City většinou nejdou vidět, tak jim dejte šanci...
pekna basnicka.....nejdriv let a potom se ruzovy brejle rozbijou tvrdym narazem o jeste tvrdsi skalu.......a nikdo se po tobe ani nepodiva.....Chces snad pomoct vstat....Mas smulu nikdo ti nepomuze.....bud vstanes a dokazes ze si silna nebo tu muzes klidne chcipnout nekde v prachu.....a o tom je svet...
27.07.2007 18:21:00 | UNDEAD
presne tohle jsem kdysy take zazila, ale takhle hezky bych to popsat nedovedla:)
27.07.2007 14:03:00 | Eva Adamovič