Život bez života
koutek očí bez jediné slzy,
osamocený kostel bez křížů,
naplněné srdce bez špetky radosti,
bůh bez podpory svého přítele,
jeden úsměv s lahodnou sladkostí,
pár doteků plné vzrušení,
naplněné srdce bez špetky lásky,
naplněný sen bez radosti naplnění.
život bez lásky...život bez života...
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)