Ten konec se mi nelíbí, ale ten začátek - ten mě oslovil převelice
28.07.2007 01:30:00 | Rádoby zoufalá
Tedy Adino, smekám klobouk. Tvoj projev působí velice vyzrále. Vůbec bych nečekala, že je ti 15. Je mi líto, že tvoje srdíčko smutní, přeju, aby bylo brzy lépe.
27.07.2007 22:07:00 | Malé nic
Já jsem taky nevěřila, že mi ho někdo otevře..,a stalo se.., možná ne navěky, ale takový je bohužel život..,a ty ho máš ještě celý před sebou...
27.07.2007 13:15:00 | Lorellin
Vím, že dnes je tvrdá doba, a zdá se, že lhaní si snad tak nějak i vyžaduje...ale lhát přátelům, lásce, je veliká škoda... to se pak všechno hroutí...jsou krásnější srdce otevřená...a myslím, že ty už to víš... :-)
27.07.2007 12:25:00 | Lota