prosba
PROSBA
Já nedokáži milovat,
ne proto, že nejsem milován,
jen z důvodu prostšího,
nikdo mne to nenaučil.
Já nedokáži lásku dát,
ne proto, že ji nemám,
jen z důvodu prostšího,
láskou se nemá plýtvat.
Nauč mne milovat,
a já ti dám svou lásku.
Komentáře (1)
Komentujících (1)