Mé srdce se ptá
Anotace: O tajné lásce...
Mé srdce se ptá
Ptám se stále sama sebe,
proč mé myšlenky se točí jen kolem Tebe?
Proč musím svou lásku k Tobě tajit
a nemohou se naše srdce najít?
Mám Tě ráda čím dál víc,
jen nevím, jak Ti to mám říct.
Proč neumíš z mých pohledů číst?
Tolik bych Ti jimi chtěla říct.
Ptám se stále sama sebe:
Dáš mi někdy lásku svou,
abych mohla být jen Tvou?
Komentáře (2)
Komentujících (2)