Polibek
Polibek na Tvou šíji,
zlehka se jen dotknout,
všichni čerti se mnou šijí,
byť nemohu se pohnout.
Rety naše v ústrety,
v polibku se hladí,
není jak ten od tety,
je bránou, co nás spojí.
Projdem nebeskými dveřmi,
do andělské říše,
„za ruku mne vezmi“,
má slova znějí tiše.
Tišeji než tiše,
ozvěnou je křídel šum,
láska není klišé,
jen pouhý srdce um.
Přečteno 558x
Tipy 2
Poslední tipující: Kozoroh 1
Komentáře (5)
Komentujících (5)