Nemiluji Tě, má Lásko...
Anotace: Nadpis hovoří za vše.
Ve výhni Tvé vášně
prahnu jen po Tobě,
má Lásko...
Než mě ten žár sežehne,
než vysuší má ústa
a nebudu moci promluvit,
chci se Ti vyznat,
má Lásko...
I kdybych existoval
a mohl s Tebou sdílet
jediný den plný spalujícího citu,
nemohl bych ti dát věčnost
Proto se nyní vyznávám,
že můj cit k Tobě
je falešný a pouze vysněný
Nemiluj mne více,
protože nejsem
Ano, nejsem jinde,
než ve tvé hlavě,
a nemiluji Tě,
má Lásko...
Proto mě musíš opustit.
Komentáře (0)