Srdce upevněné na lanech
Anotace: ... věnována J.T. ...
Podívej
trhám si šaty
divokou láskou
stejně mi nesluší
jejich vzor nevinnosti
srdce chci mít nahé
lehké v barvách karmínu
Podívej
tady ho mám
upevněné na lanech touhy
dám ti ho
ještě zvlhlé
silicí z mého těla
to ty ...
jsi místem
kde o lásku musím se bát!
Komentáře (14)
Komentujících (14)