Tyhle bitvy
Přijde mi
že v těch tichých bitvách
nevítězíš ty ani já
(a ty o nich možná ani nevíš)
na jednostranných frontách
nabíjím do děl olovnice sváru
nocí se plíží
(žárlivost)
se svými smetanovými křídly.
Drapy z damašku
zatnuly těmhle bitvám osudové rány
nic pro malé, nedověrné anidámy
jako já a ty.
Přečteno 270x
Tipy 1
Poslední tipující: adida
Komentáře (2)
Komentujících (2)