Až
Až budeš sám,
teď jsem já,
komu je souzeno polykat slzy,
přijď a zaklepej,
přijdu ti otevřít,
jenom přijď brzy.
Nečekej až tě to přebolí,
přemoz svou hrdost,
pýchu nech u dveří,
přijď a zaklepej,
docela potichu,
přijdu ti otevřít,
a budeme znovu žít.
Komentáře (3)
Komentujících (3)