"Prokletí"
Anotace: Nevím, kam přesně ji zařadit. Komentáře potěší.
Jsme uvězněni v našem století
kdo zbaví nás prokletí?
A vrátí nám úsměv na tváře,
dočkáme se svého rytíře?
Každý z nás pro lásku
šel by i do pekel.
Cestou z hladkých oblázků,
co změní se na střepy skel.
A tak to chodí, bohužel!
Komentáře (1)
Komentujících (1)