Anotace: Snová vzpomínka na to, co se událo před více než rokem a trvá vlastně doteď... (tech. poznámka: Poslední dobou si dávám hodně otázek, tak to čtěte s pochopením, jestli teda budete číst...)
po dlhšom čase som k tebe zablúdila.. a páči sa mi, čo som našla, veru že áno:-)
13.08.2007 14:45:00 | gallatea
Noční slavnost vábila ostatní
začali vyrábět lízátka
a zmrzlinu točit do kornoutů
Ze starých peřináčů
nám na opuštěném smetišti
postavili krámek
za dobré slovo
a kelímek pistáciové
tady někde je ten zarážeč dechu. v tom jsi vážně dobrej
04.08.2007 22:15:00 | grygaruv atelier
začátek je tak ohromně dobrej, že v konci trochu toneš. neni špatnej, to ne, to vubec, ale začátek, ten peřiňák, zmrzlina... to je ohromující jako prostor pod vysokou klenbou kostela... nevim, jak to líp vyjádřit, prostě jsem se nadechla a tvoje verše byly tak veliký, že mi dosud plíce nesplaskly.
04.08.2007 22:13:00 | grygaruv atelier