Prostě s láskou

Prostě s láskou

Anotace: Se nedá vyjít bez obětí

Prostě s láskou

S tužkou černou
jemnou jako tvoje ústa,
popsala jsem svoje srdce
toužící po tvém objetí

Se stužkou červenou
hebkou jako tvoje kůže,
obvázala jsem svoje srdce
toužící po teple domova

S žiletkou ocelovou
ostrou jako tvoje vášeň
pořezala jsem svoje srdce
toužící po tvé pozornosti

S hlavou svou
bláznivou jako tvoje chování
prorazila jsem svoje srdce
toužící po něčem,co nemůže mít

A moje srdce,
zraňené a toužící
už nemá pro co žít
Autor mOBSCENE, 28.07.2007
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Jojo, nejvíc si ubližujeme sami ať tím, že to druhým dovolíme nebo tím, že to děláme za ně právě kvůli nim. Jinak krásná a výstižná...

28.07.2007 20:28:00 | sad_girl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel