kapek se ptám
Anotace: jsem v tom až po uši... musí to ze mě ven..
Chce se mi brečet, a chce se mi i smát
půjdu ven snít, a kapek se ptát
obrácen k nebi ,jen tiše naslouchám
snad kapky mi napoví ,co udělat mám
vy kapky dešťové, co smýváte z tváře prach
které tam zanechal, z její lásky strach
tak už mi povězte, nebuďte němí
co spáchat mám, ať se to změní
promoklý vyčkávám, na radu shůry
jsem naivní hlupák, za dva bůry
z těchto vět čiší, podle vás lacinost
jsem v tom až po uši, ach bože dost
kráčím už domů
po blátivé cestě
bez řešení
bez rady
a zmoklý k tomu ještě
jen jedním jsem si jist ….
Čekal jsem dlouho..
Ty
bosorko
milovaná..
pan p. neulehčitel
Přečteno 523x
Tipy 5
Poslední tipující: gallatea, *whatsoever*, Glloxy
Komentáře (8)
Komentujících (6)