Anotace: hlava pomotana a nikde neni cesty zpet....jestli se vratim budu vypravet....
Sotva řeknu pár srozumitelnejch slov
a stará na mě bere mačetu.
Nedaleko leží dost starej otlučenej krov,
přečtu jí z něj jednu vinětu...
11.08.2007 18:36:00 | jehlaspichlas
Tak,aby Ti to vyšlo,když jsi to tak pěkně povyprávěl.
Pár kapek snad,ale nepřehnat.
29.07.2007 05:29:00 | s.e.n