Pro D.K.
Anotace: Nejsem sice Zuzana, ale co kdyby přece...
Davide, Davide,
kdy mý touhy ubyde ?
Když se koušeš do rtů,
potřebuju fortnu !
Přímo v přímym přenosu,
praštilo mě do nosu,
co nás dělí let,
7 tam 5 zpět.
Přečteno 442x
Tipy 4
Poslední tipující: Monsignore
Komentáře (2)
Komentujících (2)