Anotace: Napadlo mne to, když pršelo. Díky za komentáře.
Zdravím, tvoje básnička se mi líbí, jen si oprav "zastavý"... Trochu to kazí dojem... Jinak pěkné :)
12.08.2007 21:27:00 | Rejže
Kozorohu1: číst tvé komentáře je opravdu potěšení ( a věřím, že nejen pro mne). Děkuji ti za ně.
01.08.2007 19:40:00 | čertíček24
Svěřil jsem kapkám deště
svá něžná tajemství,
nač tedy čekáš ještě,
už Ti víc nepoví!
Tak rychle ke mně spěchej,
pokud chceš,děvče,znát,
náruče důlek měkkej
i to,jak mám Tě rád!
Chci zlíbat Tvoje vlásky,
čelo i sladké rty,
a vyprávět Ti z lásky
ty sladké nesmysly
o Tvojí něžné kráse,
plamíncích očí Tvých,
o tom,jak rád bych zase
touhou shořel jak vích.
Tak pospěš,Lásko,ke mně,
čekám Tě tu tak sám,
ať zachvěje se země,
až řeknu :"Rád Tě mám!"
Kéž srdce naše spojí
ta síla nesmírná
lásky Tvé i té mojí,
životu smysl dá!
01.08.2007 16:44:00 | Kozoroh 1