Anotace: Láska nám pomáhá, věří v nás...a my? snadno jí to zapomínáme vracet...momentovka...:o)
Každý má napsaný osud,
což bývalo a je dosud,
a někdo má v osudu,
že jej nacpou do sudu...(do Orlíka nebo tak)..hi
06.08.2007 21:13:00 | zzlatý
strasne se mi libi tve vyjadreni,hlavne posledni radek basne je tak vystihujici,ze uz nezanecha zadne pochybnosti...tleskam
06.08.2007 15:23:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
umět tak jednou
věštit z dlaní,
uhodnout, která
se to hlava sklání
v budoucnosti
nad mou tváří...
Mohla bych tě někdy poprosit o malou soukromou věštbu??
03.08.2007 20:14:00 | prostějanek
Zas krásná a ze života,hvězdičko!Tak Ti tu taky něco škrábnu...
I střepy srdce láska slepí,
ačkoli se to možné nezdá,
ke štěstí přijde hošík lepý,
a děvče září pak jak hvězda!
Láska je mocná čarodějka,
Někdy i divy dokáže!
A když je vůle obou velká,
Překoná všechny nesnáze…
A proto slyšte radu moji:
„Žádný boj předem prohrán není!
Porvěte se o lásku svoji,
I pouhá snaha se tu cení!"
Po letech s láskou vzpomenete ,
na všechna ona úskalí,
na bodláčí,jež v cestě kvete,
než jste se k sobě dostali!
30.07.2007 10:52:00 | Kozoroh 1
"čára osudu se mi podivně kroutí...
znamená to..
život bude jedna velká CENTRIFUGA:)..."
je krásná:)
29.07.2007 21:52:00 | Lizzzie