Anotace: taková obyčejná rádoby rýmovačka od nešťastné courtnei...
Zapadlá v závěji
Sní o bílém závoji
Hledajíc naději
Na lásku
Na pravdu
Na věrnost
Ale hlavně
Na bezbolestnost
Konců
Všech dnešních
Podivně instantních
Vztahů
Co se rozpustí
Někam do ztracena
Nemajíc pěnu
A hlavně cenu
Tak proč pořád stojí
Před oltářem
Ve snech
Se snářem
Pod polštářem
Když stejně skončí
S obyčejnym lhářem