Měla jsem sen
Kdysi měla jsem sen,
lásku sliboval jsi...
Nesplnilo se nic z toho,
co si řekl, kde teď jsi?
Komu tvrdíš, našeptáváš,
to samé co mě?
Lituji dívky co ti uvěří
a budou se trápit marně.
Lituji jejich slzy,
co pro tebe vypláčí,
ale někdy varovat,
bohužel nestačí...
Samy musí okusit,
to zklamání.
Asi má to tak být,
je to normální.
Ale přesto je lituji,
já už jsem ponaučená,
slibuji...doufám...
Komentáře (0)