Jak já bych neublížil
Anotace: Proč oni a né já?
Proč svůj cit nemohu ti dát
a musím se jen stále bát,
abych srdce tvé nezranil
a cestu svou velmi dlouhu k němu tak neukončil.
Bojím se ti říct co jiní říkají
a později tě tak zraňují,
jak já bych nikdy nezranil!
To by můj cit k tobě nikdy nedovolil.
Vím že pro tebe znamenám míň než nic,
i tak se snažím říct, že přál bych si mnohem víc!
A tak tu stále stojím,
a na tebe jen myslím.
Avšak vím, smysl to nemá,
a pro tebe to nic neznamená.
Komentáře (0)