Myšlenka je zajímavá a zpracování by bylo skvělé, jen škoda toho monotónního rytmu.. a některé obraty mi moc nesedí. Všechno se dá ale časem vypilovat do ještě hezčí podoby. Jinak mě báseň svým způsobem velmi oslovila.
30.07.2007 10:59:00 | Anima de Vries