Je to jednoduchá básnička, ale formálně je vytříbenější, než některé Tvé předchozí, dobré je to...A myšlenkově - myslím, že tady si leckdo na hloubky umělecké hraje a laciná podbízivost tomu přitom kouká z bot. Tak jednak ne každé verše obecně hluboké být musí, za druhé - tyhle mile jednoduše jsou a za třetí - jsi hlubší, než většina umělců tady, a to je nejpodstatnější.
30.07.2007 13:37:00 | Eleagnus
Chápu, chápu, ale přesto, zabrousit do větší hloubky by mohlo dát básni úplně nový rozměr. Je to pěkné dílo, ale přece jen pro trvanlivost a oživení bych do budoucna doporučovala snahu dodat básni něco hlubšího, co v ní přetrvá na déle než pár okamžiků.
30.07.2007 10:47:00 | Anima de Vries