Anotace: A opět dílko čarodějky ve mně probudilo krásné vzpomínky i představy a spojilo je do veršů...
Je to jen hraní se slovíčky!Zitina báseň ve mně probudila jisté city a vzpomínky,uvězněné kdesi hluboko v podvědomí a tak mé prsty jen naslouchaly mým pocitům a snažily se je tlumočit!Kdo je naladěn stejně,tomu se to třeba i líbí,jiní,jako např.Raimund,už mají rádi dodržování přesných pravidel jako třeba při tvorbě haiku,čtou si "Pobřeží kavek" a podobná díla a tyhle "banality jim už moc neříkají!Já už taky přelouskal ledacos,je to dobré mít tak trochu představu o všem,ale ještě se necítím tak stár,abych se uzavíral před světem...Snad i já budu později studovat orientální moudra a otvírat Bránu k nejvyššímu zasvěcení!Ale nyní užívám téhle "arteterapie",abych se zbavil zátěže minulosti,prostě abych byl "clear",jak říkal Ron Hubbard ve své Dianetice!V minulosti jsem se až příliš dával svazovat přísnými pravidly a stálo mne to to nejdražší,co jsem měl...Tak si teď občas dovolím takovýto nevinný úlet.Nikomu neškodím,mnohé i potěším...
01.08.2007 14:37:00 | Kozoroh 1
No bodejť by se ti nelíbila, čarodějko, když jsi ho inspirovala. :o)
31.07.2007 22:24:00 | čertíček24