Nemocen láskou
Anotace: ...hledám lék...
Nemocen láskou poslední dny stůňu,
nevidím tvoji tvář, nevidím tvůj smích,
nemocen láskou poslední život stůňu,
nedotýkám se tvých dlaní, nelíbám tvůj klín,
nemocen láskou s posledním polibkem stůňu,
bojím se o tebe, bojím se o tvoji lásku,
nemocen láskou, nemocen láskou,
ulehám v noci vedle tebe na tvé lože…
Nemocen láskou poslední dny stůňu…
Komentáře (3)
Komentujících (3)