Nesmím milovat?
Anotace: Chce to anotaci?
Co je to za svět?!
A jaký má zvrhlý řád?!
Mohu nenávidět,
nesmím milovat?!
Mohu zabíjet,
ach, nesmím milovat?!
Zde láska nemá šanci,
člověče uteč rychle pryč!
Ti, co milují, jsou štvanci!
A ostatní tvůj bič...
Najdou Ti lásku v ranci,
daj do ruky ti rýč!
A pak, vykopej si hrob...
Přečteno 419x
Tipy 8
Poslední tipující: teranosaur, ewry, Já Esther Ruth
Komentáře (6)
Komentujících (6)