Jako.....
Anotace: očekávám kritiku, ale tohle prostě muselo ven....:D
Jako ostrý záblesk
světla z tvojí duše...
Jako horký vánek
stoupající z tvých rtů...
Jako měsíční svit
zářící z tvých očí...
Jako věčné lásky slib
znějící z tvého srdce...
Jako příslib věčnýho štěstí
vycházející z tvýho úsměvu...
Jako planoucí vášeň
vykreslovaná tvými doteky...
...zasáhla mě tvoje láska - až na věky!
Komentáře (3)
Komentujících (3)