čekání.. ne, myslím teď na něco jiného
přesněji řečeno na něco čekám
takže není co dodat
09.08.2007 18:13:00 | Rádoby zoufalá
Harry, už nečekej a začni jednat. Protože to čekání si můžeš i užít. :o)
30.07.2007 22:07:00 | čertíček24
Jo, je to moc hezky napsaný...O mě tady ani tak nejde...
/Audacem fortuna iuvat/
30.07.2007 17:00:00 | Rybí_kost
.. celej život na něco čekáme. Na zlevnění. Na lásku. Na pochopení. Na zimu a zas na léto. Na to, až se vyspíme a zase usneme. Na začátek a konec pracovní doby. Na godota. Pohyb osamělých planech, pokud se vychýlily ze svých směrů, je skutečně neměnný a nenávratný. V čekárně života můžeme strávit dost času. Jak kdo, teda. Další, prosím :-))
30.07.2007 16:52:00 | Alci