Jen výkřik do tmy
Anotace: Probděné noci smutného a zoufalého srdíčka hledajícího lásku..
Ze spaní křičím tvoje jméno a srdce krvácí,
proč se láska vždy tak rychle vytrácí?
Potím se a touhou rosím,
proč místo hrdliček, slyším zpívat kosy?
Slaná slza stéká po tváři,
nesplněné sny se vsáknou v polštáři.
Už dlouho čekám konejšivou náruč zapomnění,
nad její účinnost snad nikdy není.
Místo naděje bezmoc ve mně žije,
o lásce krev v žilách pochybuje.
Pochybuje stejně jako já,
kdo by věřil na zázrak???
Komentáře (4)
Komentujících (4)