Ztrápená duše
Anotace: Opět moje myšlenky. Psaný cestou na chatu, když jsem čekala u obchodu.:)
Milovala jsem tě svým tělem,
mé srdce k tobě vzplanulo ohněm,
avšak něco nám uštědřilo rány,
co vytvořily na srdcích šrámy.
Jak zvláštní bylo to letmé seznámení,
tvé ruce dovedly udělat něžné pohlazení,
vášnivé bylo naše nedočkavé odhalení,
které mělo chuť sametového pokušení.
Vždy se nám dostalo vytouženého potěšení,
když se naše duše zmítaly v silném propletení,
velmi ráda jsem tě měla,
teď znovu bych o tom uvažovat chtěla.
Přečteno 549x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, G_Msh
Komentáře (3)
Komentujících (3)